Nagyvilág

2008.10.25. 07:49

Meggyilkolták Jennifer Hudson anyját és testvérét

<p>Az Oscar-díjas színész-énekesnő Jennifer Hudson anyjának és testvérének holttestére a család chicagói otthonában találták rá a rendőrök pénteken éjszaka.</p>

Az áldozatokat lelőtték, a színész-énekesnő 7 éves fiát pedig elrabolták. A gyilkossággal és emberrablással a rendőrök Jennifer Hudson férjét gyanúsítják, akit jelenleg feltételesen engedtek szabadon a börtönből, miután hat évet töltött fegyintézetben gyilkossági kísérletért. A hatóságok ismét őrizetbe vették a férfit. Az áldozatokra azután találták rá, hogy szomszédok pénteken este lövéseket véltek hallani Jennifer Hudson édesanyjának lakása felől. A rendőröket azonban csak szombaton, hajnali három óra körül, a hazaérkező Julia, Jennifer lánytestvére értesítette. A házban a rendőrök holtan találtak rá a színész-énekesnő 57 éves anyjára, Darnel Donnersonra és Jennifer fiútestvérére, a 29 éves Jason Hudsonra.

A rendőrök ezután azonnal körözést adtak ki Jennifer Hudson 7 éves kisfia, Julian King magtalálására. A hatóságok gyanúja szerint a gyilkosságokat és az emberrablást a színész-énekesnő férje, a 27 éves William Balfour követte el, aki a 7 éves kisfiú mostohaapja. Balfour egyébként jelenleg feltételesen van szabadon, miután hat évet töltött börtönben gyilkossági kísérletért. A rendőrség most ismét őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy köze lenne a kisfiú elrablásához illetve a gyilkosságokhoz.
· Arcon lőtte magát az ex-NHL sztár
· Fél családját elveszítette a Harry Potter sztárja
· Sokkoló videó a sztár balesetéről
· Meghalt Albert Györgyi
· Bulvár, sztárok
· Gisele Bündchen ismét topless pózolt Gisele Bündchen 2008.10.24.
· Michelle Wild levetkőzött
· Christina Aguilera „pornóval” tért vissza Christina Aguilera 2008.10.22.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!