Nagyvilág

2008.10.07. 15:23

Gyerekekkel fajtalankodott majd videóra vette az ukrán orvos

<p>Az ukrajnai Mariupolban letartóztattak egy köztiszteletben álló orvost, akiről kiderült, hogy már négy éve rendszeresen videón rögzíti, amint kiskorú tiniket erőszakol meg.</p>

Bár a doktor elismerte többszöri fajtalankodását a rendőröknek, a nyomozók eddig csak két esetben találtak bizonyítékot. A 46 éves Donyeck megyei családorvos saját bevallása szerint először 2004-ben létesített nemi kapcsolatot egy 15 éves kiskorú utcagyerekkel, akit megerőszakolt. Áldozatát némi anyagi ellenszolgáltatásért annak két barátjával együtt csalta fel a lakására azzal, hogy hordják le a tatarozás során keletkezett szemetet. A munka elvégzését követően étellel és szeszesitallal kínálta meg a fiúkat, akik közül végül az egyiket megerőszakolta.

A későbbiekben az aktusokat videóra vette, majd pedig számítógépre töltötte a fölvételeket. Mindegyik alkalommal hasonlóképpen járt el: a lakására felcsalt gyerekeket előbb megvacsoráztatta, alaposan leitatta, pornófilmekkel szórakoztatta, majd megerőszakolta a magatehetetlen kamaszokat.

Végül legutolsó áldozata, egy 17 éves fiú tett rendőrségi feljelentést ellene, amelynek nyomán a nyomozók számos tárgyi bizonyítékot - a saját felvételeit tartalmazó fényképeket, videokazettákat, DVD-ket és számítógépes merevlemezeket - találtak az orvos lakásán.

Letartóztatása után a férfi részletes beismerő vallomást tett, amelynek valóságtartalmát még ellenőrzik a nyomozók. A vonatkozó ukrán törvények alapján hét évig terjedő szabadságvesztés szabható ki rá.
· Nagyvilági híreink
· A nap képei A nap képei 2008.09.06.
· Pedofil pornó Debrecenben
· Pedofil perverz volt a szektavezér
· 16 évesnek adta ki magát a pedofil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!