Nagyvilág

2008.10.21. 10:52

Cigit a tininek jó viselkedésért

<p>Egy angol anya cigarettával jutalmazza 13 éves lányát, ha jól viselkedik, derült ki a Daily Mail című konzervatív brit lap keddi számából.</p>

A gosporti 43 éves Tracy Holt az állítja, hogy az egyetlen hatásos módszer szertelen gyermeke megfékezésére, ha füstölnivalót ad neki.

Sam Holt, akit eddig negyvenszer tanácsoltak el különböző iskolákból, nem veti meg a marihuánát sem, rendszeresen iszik és 12 éves kora óta él szexuális életet.

Anyja szerint azonban lánya egy szemtelenül "édes gyerek", és a napi 15 cigaretta nem árt meg neki. Tracy annak is örül, hogy a tini nem részegedik le túl gyakran és nem használ keménydrogokat. Mint a nő elmondta, "nincs értelme büntetni a gyereket, mivel csak magának ártana", ha folyamatosan össze lenne zárva tini gyerekével.

Sam egyetért anyjával, és beismeri azt is, hogy több házimunkára hajlandó, ha cigaretta-jutalmat helyeznek kilátásba érte. Tracy a tanárokat okolja lány magatartásáért, mert szerinte túl finoman bánnak vele.

  • Nagyvilági hírek
  • Elfogták a komédiába illő betörőket
  • Súlyos baleset Angliában - öten bennégtek egy autóban
  • Kettős gyilkosságban bűnös a volt gyerekszínész
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!