Nagyvilág

2008.06.20. 15:33

Öt halott férj - mind a véletlen műve?

<p>A rendőrség vizsgálatot indított a rejtélyes vígözvegy ellen.</p>

Stanly megyei (Észak-Karolina, Egyesült Államok) rendőrség nyomozást indított Betty Neumar özvegyasszony ellen, akinek 5 férje hunyt el rejtélyes körülmények között.

1986-ban nem tanúsítottak különösebb jelentőséget neki, hogy egy ismeretlen vallomása szerint Betty megkísérelte akkori férjét, Gentry –t elüttetni, azonban 2 évtized után az azóta elhunyt férj fivére könyörgésére nyomozást indítottak és “összeállt” a kép.

A nyomozás eredménye alapján Neumar asszony több ember is felbérelt Gentry megöletésére. A nyomozás során kiderült, hogy a “bérgyilkosok” egyike az idős úr halálát megelőzően felesége ellen rendőri feljelentést tett, amit azonban senki nem vett komolyan és sajnálatos módon az akkor intézkedő rendőrök is már kivétel nélkül halottak.

Neumar asszony 1950 óta 5-ször házasodott és mind az öt férjét néhány éven belül eltemette, így a mostani ügy alapján a másik 4 elhunyt férj halálának körülményeit is felülvizsgálják.

4-ik férjét lakásukban lelőve találták meg 1986-ban, habár az orvosszakértői vizsgálat mérgezésre utaló nyomokat is talált akkor mégsem lett az ügyből semmi

3-ik férje véletlenül lelőtte magát , és ő volt az egyetlen, aki a véletlen lövés idején vele volt. Egyelőre nem ismeretes, hogy az első 2 férj milyen körülmények között hunyt el, de a hatóságok szerint csupán idő kérdése, hogy mindenre fény derüljön.

A vizsgálat idejére az özvegy asszonyt a Stanly megyei börtönben letartóztatásban tartják. Szabadságának ára 500 ezer amerikai dollár (körülblül 85 millió forint). Ügyvéd híján azonban nehéz lesz bármit is tennie nyilatkozta az ügyben eljáró nyomozó.

Az idős hölgy egyetlen lánya nem kívánta kommentálni az eseményeket.

Forrás: 5perc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!