Nagyvilág

2008.03.12. 13:44

A tökéletes brit nő - férfiszemmel

<p>Változatlanul szőke, kék szemű és alacsony fizetésű nő az ideális a brit férfiak szerint - legalábbis ez derült ki a UK Dating.com partnerkereső internetes oldal szerdán nyilvánosságra hozott közvéleménykutatásából.</p>

A brit urak nagyon fontosnak tartják például, hogy néz ki egy nő szemüvegben, és a magasság jobban számít, mint a súly, kedvelik például a 40-42-es ruhaméretet viselőket.

Elvárásaik szerint az ideális nő a PR-szektorban vagy kórházi nővérként dolgozik, van egy kicsi autója és szeret étterembe járni.

Az optimista életszemlélet és bolondos hajlam sokat nyom a latba, míg az intelligencia nem tartozik a fontos dolgok közé. Az ágyban nyújtott élvezet a britek szerint mindössze a hetedik legfontosabb dolog.

Továbbra sem szerepelnek jól azok a nők, akik a szüleikkel élnek, dohányoznak, isznak és hajlamosak a munkába feledkezni. A megkérdezett férfiak 54 százaléka nem randizna olyan hölggyel, aki évi 25 ezer fontnál (kb. 8 és fél millió forintnál) többet keres. Nagy-Britanniában egyébként az éves átlagkereset körülbelül 22 ezer font (kb. 7.5 millió forintot).

Januárban a weboldal a nők véleményét kérte ki az ideális férfiről. Az akkori eredmények szerint a tökéletes brit hímnemű évi legalább 50 ezer fontot keres (17 millió forintot), Mercedes-szel jár és egy legalább 300 ezer fontos (kb. 102 millió forintot) háza van London környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!