Multimédia

2013.02.25. 11:28

Fapados Nokia négyezerért

20 dolláros telefont tesztel a Nokia azok számára, akik eddig idegenkedtek a mobiloktól vagy most készülnek megvenni életük első készülékét.

20 dolláros telefont tesztel a Nokia azok számára, akik eddig idegenkedtek a mobiloktól vagy most készülnek megvenni életük első készülékét.A 20 dollár mai árfolyamon átszámítva körülbelül 4,200 Ft, ez nagyon baráti ár. A készülékkel főleg a fiatalokat próbálják megcélozni, hiszen nekik még a szülő vásárolja a telefont és nem túl boldog pillanat, amikor úgy érkezik haza a lurkó, hogy elhagyta az iPhone-t (vagy lelocsolta kakaóval). Az ára miatt elég korlátozott képességekkel bír a fapados Nokia, de ha csak arra kell, hogy elérjük vele, akit szeretnénk (pl. a gyermeket vagy a nagymamát), arra bőven elég. Van benne szép színes kijelző, ébresztő, FM rádió, zseblámpa és egy strapabíró gombsor. Az aksi 35 nap készenléti időt bír.

Tehát nagyszerű öltet lesz ez, főleg azoknak, akik nem vágynak okostelefonra, sőt, akár még tömeges üzleti telefonnal is el lehet képzelni például call centerekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!