Multimédia

2012.08.13. 13:35

A DELL vezér lánya felelőtlenül használja a közösségi médiát

Az apuka ugyanis évi 2,7 millió dollárt költ a családja biztonságára. A lánya viszont minden lépését kirakja a Twitterre.

Az apuka ugyanis évi 2,7 millió dollárt költ a családja biztonságára. A lánya viszont minden lépését kirakja a Twitterre.A lány részletesen beszámolt arról, hogy éppen hol járnak és mit csinálnak. Tulajdonképpen nincs ebben semmi különleges, minden korabeli tini ezt csinálja. A különbség viszont az, hogy ő pont abba a kisebbségbe tartozik, akinek a személyes adatai igenis komoly védelmet igényelnek, hiszen ő a DELL PC mogul lánya.

Michael Dell a könyvelés szerint évi 2,7 millió dollárt költ különböző módon a családja védelmére. A lánya azonban 1-2 üzenettel az egészet értelmetlenné teszi. A legutóbbi húzása az volt, hogy a Fiji túrájukról írt részletesen, sőt még fotót is feltöltött hozzá. Korábban az érettségi ünnepségéről is mindent megosztott. Ezek az adatok viszont már nem csak egy híresség, hanem egy átlagember számára is veszélyesek. Egy betörő számára nyilvánvalóvá teszi, hogy otthon éppen nincs senki. Egy emberrabló számára szintén nagy segítség, ha tudja, hogy éppen merre shoppingol és kivel.

Ezek után természetesen a lány Twitter fiókját megszüntették, így a család újra biztonságban tudhatja magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!