Magyarország

2012.06.02. 14:46

Földpályázatok - Tállai András visszautasította az LMP vádjait

Budapest, 2012. június 2., szombat (MTI) - Tállai András belügyminisztériumi államtitkár közleményben utasította vissza a földpályázatokkal összefüggésben vele kapcsolatban szombaton megfogalmazott LMP-s vádakat.

Budapest, 2012. június 2., szombat (MTI) - Tállai András belügyminisztériumi államtitkár közleményben utasította vissza a földpályázatokkal összefüggésben vele kapcsolatban szombaton megfogalmazott LMP-s vádakat."Visszautasítom az LMP azon rágalmát, amellyel személyemet a borsodi földpályázatokkal kapcsolatban bármilyen törvénytelenséggel, visszaéléssel összefüggésbe hozzák. Egyetlen állami földbérletpályázat végrehajtásához sincs közöm. A rágalmazókkal szemben jogi úton kérek elégtételt" - olvasható az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatban.

Szabó Rebeka, az LMP országgyűlési képviselője szombaton közölte az MTI-vel, hogy pártja a legfőbb ügyészhez fordul a földpályázatok miatt.

A politikus a többi között azt írta, hogy "a most Borsodban bérbe adott összes állami föld több mint fele a Fideszhez, illetve Tállai András államtitkár családjához és ismerőséhez köthető vállalkozáshoz került".

- MTI -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!