Magyarország

2008.12.26. 17:37

Női holttestet találtak Ráckevénél

<p>Egy helybeli nő holttestét találta meg egy autós Ráckeve külső részén, egy erdős területen, pénteken dél előtt nem sokkal.</p>

17,30 Természetes halállal halt meg a nő

Betegsége miatt, természetes halállal halt meg az a nő, akinek holttestét pénteken délelőtt találták meg Ráckevénél. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a Pest megyei település külső részén, egy erdős területen találták meg a helybeli, 35 éves nő holttestét.

Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a testen sérüléseket a helyszínen nem találtak.

A boncolást még délután elvégezték, akkor kiderült, hogy a nő természetes halállal halt meg, egy korábbi betegségével összefüggésben.


Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a helyszínelés még tart, egyelőre nem tudni, hogy mitől halt meg a 35 éves nő. Annyi biztos, hogy az értékei, táskája, benne az irataival mellette hevertek, valószínűleg nem rabolták ki.

 

Kapcsolódó anyagok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!