Magyarország

2008.10.05. 18:13

Megkéselték a diszkó előtt

<p>A fiatalember hajnali fél négy körül éppen egy lánnyal beszélgetett a diszkó előtt amikor egy fekete ruhás férfi meglökte. Amikor a fiú ezt szóvá tette, támadója azonnal hasba szúrta.</p>

Megkéseltek egy 22 éves fiatal férfit vasárnap hajnalban Győrben. A támadó szó nélkül szúrta meg áldozatát egy Kálóczy téri diszkónál.

A fiatalember hajnali fél négy körül éppen egy lánnyal beszélgetett a diszkó előtt amikor egy fekete ruhás férfi meglökte. Amikor a fiú ezt szóvá tette, támadója azonnal hasba szúrta.

Bár többen is voltak a közelben csak a megkéselt fiú egyik barátja kezdte el üldözni a tettest aki futásnak eredt és elmenekült - mondta a Független Hírügynökségnek Kocsis Tünde a Győr - Moson - Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A megkéselt fiút azonnal kórházba szállították és megműtötték, állapota kielégítő.

A rendőrség súlyos testi sértés miatt keresi a támadót aki 20 - 25 év közötti, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete haja oldalt felnyírt.

Mivel a belvárosi téren a gyakori bűncselekmények miatt néhány hónapja biztonsági kamerákat szereltek fel, ezek felvételi is segíthetnek a nyomozásban - tette hozzá Kocsis Tünde.

  • Megkéselték Gróf Attila feleségét
  • Egy narancs miatt szúrták le
  • Megkéselték majd felgyújtották
  • Felnyársalta a kerítés
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!