Magyarország

2007.12.11. 12:48

Öt gyanúsítottat letartóztattak

<p>Mátészalka - Szombaton hajnalban egy mátészalkai presszóban tört ki verekedés. Egy férfit szóváltást követően üveggel leütöttek, késsel karon szúrták, majd telefonon további rokonaikat hívták, akik baltával, baseball ütővel jelentek meg.</p>

A bántalmazott férfit vasvillával hasba szúrták, szétverték a presszót, majd a közben elrejtőző férfi kocsiját rongálták meg. A megszúrt férfi a karján súlyosan, a hasán könnyen sérült. A randalírozók a berendezésben 2.300.000, a járműben hárommillió forintos kárt okoztak. A rendőrséget meglehetősen későn hívták ki.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és jelentős kárt okozó rongálás bűntettének megalapozott gyanújával még a bűncselekmény elkövetésének napján öt helybeli férfit vett őrizetbe. Az őrizetbe vett személyekkel szemben a rendőrség javaslatára az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat. Az ügyben végzett kiterjedt rendőri nyomozás során a beszerzett bizonyítékok alapján a Mátészalkai Városi Bíróság hétfőn az öt gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte.

- Fullajtár András - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!