Magyarország

2007.11.25. 10:37

Halálos késelés Békésben

<p>Pénzt akart szerezni az a férfi, aki szombaton este nyakon szúrt egy nőt a Békés megyei Békés városában.</p>

A késelőt a rendőrök elfogták, és emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették - tájékoztatta a Független Hírügynükséget Szombati Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A békési rendőrkapitányság járőrei szombaton este egy másik eset miatt mentek adatot gyűjteni egy békési sörözőbe. Az egyik rendőrnek akkor mondta egy férfi, hogy a közelben fekszik egy vérző nő. A rendőr azonnal orvost és mentőt hívott hozzá, de az 58 éves asszonyon már nem tudtak segíteni.

A rendőrök ekkor visszamentek a sörözőbe, ahová még ottlétük alatt ment be egy helyi férfi, akire egy november 17-ei eset kapcsán emlékeztek. A rendőrök kérdőre vonták, mire elmondta, hogy a nőt ő támadta meg és szúrta meg azért, hogy elvegye a pénzét.

Alkoholt és cigarettát akart vásárolni. A 48 éves késelőt őrizetbe vették, és emberölés megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!