Ingatlanajánló

2024.04.06. 09:00

Tiszacsegén eladó egy igazán színpompás, tornácos parasztház

A Tisztától mindössze 4 km, a termálfürdőtől 3 km-re található ingatlanról a képek alapján senki sem gondolná, hogy egy 1940-ben épült parasztház belsejét mutatják. A bútorokkal, berendezéssel együtt 25 millió forintért kínált, 67 m2-es épület igazán különleges színekben úszik, ráadásként kerti kiülő, főzőhely és kültéri szauna is tartozik hozzá.

Haon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“TISZACSEGÉN ELADÓ, EGY 1+2 SZOBÁS, 67,87 M2 ALAPTERÜLETŰ, BELÜL TELJESEN FELÚJÍTOTT TORNÁCOS CSALÁDI HÁZ (PARASZTHÁZ), a központhoz közel, jó környéken, a Tisza folyótól 3,8 km-re!!! A lakóház kb. 1940 körül épült vályogból (szélfogó téglából), födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés. 2023-2024 években elvégzett felújítások: új víz-, szennyvízvezeték, villanyvezeték csere rézre, új műanyag nyílászárók, mindenhol új betonaljzat és burkolatok, új beépített konyhabútor, új bútorok, berendezések.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Udvara körbekerített (új lemezkerítéssel), rendezett, tiszta, rajta ásott kút, kerti csap, fenyőfa, és egy értéket nem képviselő melléképület.

Az ár részét képezik még az alábbiak: kerti kiülő és főzőhely, térkövezett bejáró, tornác burkolás, külső színezés, kültéri szauna!!!

A házban lévő teljes bútorzat és berendezés is az ár részét képezi!!!

Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes), azonnal birtokba vehető!!!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház adottsága, fekvése, megközelítése, igényes belső kialakítása által kényelmes otthona, ideális környezete lehet fiataloknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is!!! A termálvíz kedvelőinek, Tisza szerelmeseinek, horgászoknak is ajánljuk, lakóépületként, vendégházként (falusi szálláshely), üdülőként egyaránt használható.

Az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!

Közelben: központ 400 m (gyalogosan is néhány perc alatt minden belvárosi funkció elérhető, üzletek, szolgáltatók, hivatal, posta, óvoda, általános iskola, templom, patika stb.), Tisza, halászcsárda, komp 3,8 km, termálfürdő 2,3 km.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Helyiségek: 1 szoba, 2 félszoba, konyha-étkező, fürdő, szélfogó, tornác, fedett terasz.

Telekterület: 1103 m2.

Fűtés: 2 gázkonvektor, fűtő-hűtő klíma.

Közművek: víz, villany, gáz, utcában szennyvízcsatorna (szennyvízakna van).

A Hajdú-Bihar vármegyei Tiszacsege kisvárosi infrastruktúrával rendelkezik, jó a távolsági buszközlekedés, M3-as autópálya 27 km-re található, Tiszafüred 26 km-re, Polgár 30 km-re, nyugodt, csendes település, idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő adottságú, van kitűnő vizű télen-nyáron működő termálstrandja, illetve a Tisza folyó mellett helyezkedik el, nem utolsó sorban tiszai átkelőhely, állandó kompjárattal, itt található az igen népszerű Tiszacsegei Halászcsárda is (ahol méltán híres a csegei halászlé).

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 25 millió Ft”

További izgalmas otthonokért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! 

A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!