INGATLANAJÁNLÓ

2021.10.30. 09:00

Ívek, gerendák és egy csodás kandalló: ezt rejti ez a debreceni otthon

Összesen 338 nm-en várja új tulajdonosait egy nagyerdei családi ház.

A finoman ívelt korlátok és a masszív tetőgerendák számos izgalmas teret határolnak. Ebben az otthonban láthatóan jól megfért egymással a művészet és a kényelem!

„Debrecen egyedi hangulatú zöld övezetében, a Nagyerdő szívében, igényes környezetben, megvételre kínálunk egy 1996-ban épült, 3 szintből álló, egyedi és klasszikus minőséget képviselő nappali + 4 szobás családi házat. Az ingatlan mesés, ősfákkal körülvett környezetben található a Hadházi és a Nagyerdei körút vonzásában. Építésénél fontos szempont volt a minőség, igényesség, ezzel remek alapot képezve jövőbeli tulajdonosának, aki egy kész és kényelmes otthon élményével gazdagodhat.”

„Az eredeti tervezéssel is funkcionálisan jól használható, összekapcsolódó, vagy jól elszeparálható terekkel rendelkezik. További újragondolással értéke és mindennapi élvezete újabb rendeltetésű helységek kialakításra ad lehetőséget, a teljesség igénye nélkül; mint például gyerekjátszó, dolgozó, hobbi, zene és moziszoba, fitnesz.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!