Horoszkóp rovat

2018.07.05. 11:02

Napi horoszkóp - 2018. július 5.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma pontos Merkúr-Mars szembenállás van, nyugtalanságot, ingerlékenységet hoz. Ön ma mindenbe csak belekap, és semmit nem fejez be. Elhamarkodottsága mindenhol feszültséget gerjeszt. Kapcsolataiban ma elsietett és utána csak nagy nehezen tud kimászni a konfliktusokból. Nagy a sérülések lehetősége.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap elsősorban a tanulmányok területén hozhat jó eredményt. Fontossá vélik az ön számára ma a kommunikáció, az emberi kapcsolatok. Rövidebb utazásokat tehet ma, amelyek sikerrel járnak. Kedvezően alakulnak jogi ügyletei, ha vannak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Marssal, ez önt civakodásra, békétlenségre készteti. Zavarok jelentkezhetnek kapcsolataiban. A humor most különösen fontossá válik: ha megtanul, önmagán nevetni, akkor a sértések ellen védetté lett.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A nap az ön jegyéből egy csodálatos fényszöget zár be Jupiterrel és Neptunusszal, ez a mai napon a legnagyobb szerencsét és érvényesülést ígéri. Igényli a szereplést, hatékonyan és teljes hittel dolgozik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön jegyében tartózkodó Merkúr, a Mars szembenállása miatt kedvezőtlen hatást gyakorol ma önre, hajlamos az indulatos viselkedésre, állandó harckészültségben van.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Véleményét ma túlságosan erőszakosan képviseli, azt hiszi, annak van igaza, aki rámenősebb. Nem képes a másik oldal helyzetét is reálisan értékelni, ezért ma gyakoriak a civódások.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most minden kritikára érzékeny. Szeretni akar és szeretve lenni, az anyagiakat is ennek a célnak rendeli alá. Érdeklődik a művészetek iránt és kedveli a pompát. Ma munkájában elismerik és üzleti ügyei jól alakulnak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygók biztosítják a célok akadálymentes elérését, csakhogy hogy ön mértéktelen és mindent akar egyszerre. Ebből azt sok feszültség és frusztráció adódik. Legyen egy kicsit visszafogottabb!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az ön uralkodója, a Jupiter kap egy kellemes fényszöget a Naptól ez önt óriási felismerésekhez juttatja, ha elfogadja hibáit, ahelyett, hogy tagadná őket. Ha őszintébb lesz önmagához, akkor növekszik az önbecsülése és a biztonságérzete, és kevésbé helyezkedik védekező álláspontra.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön ma nagyon határozottan és célratörően viselkedik, bővelkedik energiában a szükséges anyagiak megszerzésében. Amit célul tűzött ki abból nem enged, kitartóan és teljes erőbedobással küzd érte. Az ön számára a legnagyobb értéket a megbízhatóság és az alaposság jelenti. Nagyon becsvágyó.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön ma lázad, hajlamos a fegyelmezetlenségre. Szellemi erőnlétben viszont nincs hiány, óriási önben a szabadságszeretet. Az ön számára izgalmasabb ma a hullám taraján létezni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A horoszkópjának a hagyomány szerinti ura, a Jupiter a Skorpió jegyében tartózkodik, aki önt ma egy kicsit a „mélybelátás” adományával látja el. Remekül ráérez mások hangulatára, és a szavak mögötti szándékot is jobban érzékeli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!