önkormányzati választások

2019.10.13. 23:29

Születésnapi győzelmet aratott Papp László Debrecenben

Csaknem 62 százalékos eredménnyel ismét Papp László győzött a debreceni polgármester-választáson.

Fotó: Kiss Annamarie

– Debrecenben a fejlődés folytatódik – jelentette ki Papp László, Debrecen polgármestere a cívisvárosi Fidesz-KDNP vasárnap esti eredményváróján, miután kiderült, hogy a szavazatok csaknem 62 százalékát rá adták le a választók. A polgármester ezután egyenként a színpadra szólította önkormányzati képviselőjelöltjeiket, akik valamennyi egyéni debreceni körzetben nyertek.

Debrecen marad az első

Papp László megköszönte a debreceni választóknak a több évtizede feléjük megnyilvánuló bizalmat, majd azzal folytatta, hogy a jövőben is Debrecen lesz nekik az első. – Hiszem azt, hogy több mint két évtizeden keresztül megőrizni egy nagyváros bizalmát, támogatását, történelmi tett. 21 éve rendelkezünk ezzel a bizalommal, és kapunk felhatalnazást arra, hogy a város életét jó irányba vigyük. Így történt ez 2019. október 13-án is – fogalmazott. Kifejtette: Debrecent jól kormányozni hatalmas felelősség és megtiszteltetés, amit csak stabil hátországgal lehet. Ezért köszönetet mondott a családjának, a Fidesz tagságának, valamint munkatársainak.

Meghallgatták a véleményeket

– Mi, a Fidesz-KDNP jelöltjei a kampányidőszakban csak a várossal foglalkoztunk, a debreceni emberekkel, számukra fontos ügyekkel. Én magam több ezer emberrel találkoztam, hallgattam meg a véleményüket és építettük be azt a stratégiánkba. Ez a hatalmas támogatottság jelentős részben ennek köszönhető – mondta. Úgy vélte, hogy politikai ellenfeleik nem a debreceniekkel, hanem a „mikrofonállvánnyal beszélgettek”.

Itt is lehet sikeres a gazdaság

Papp László hangsúlyozta, az elmúlt 5 esztendő kiemelkedő időszak volt Debrecenben, sikerre vitték a gazdaságfejlesztési stratégiát, mely a várost rég nem látott növekedési pályára állította, munkahelyek ezrei jöttek létre. – Visszaadtuk a hitet abban, hogy gazdasági sikertörténetet nemcsak tőlünk nyugatabbra lehet megvalósítani, és ezáltal nagy lépést tettünk abba az irányba, hogy Debrecen betöltse történelmi szerepét a Kárpát-medence északkeleti régiójában – fogalmazott a polgármester.

A beszéd után a színpadra vittek egy nagy tortát, amellyel egyrészt a Fidesz-KDNP sikerét, másrészt Papp László születésnapját ünnepelték.

OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!