Küzdősport

2024.05.20. 13:10

Kick-box magyar bajnoki döntőt rendeznek Debrecenben

Kick-box felnőtt és utánpótlás ring magyar bajnoki döntőt rendeznek május 25-én, szombaton 10 órától Debrecenen. A versenyt a Bázis Kick-box Klub szervezi, a helyszín a Debreceni SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakközépiskola tornacsarnoka lesz.

Haon.hu

A torna fővédnöke Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere, s a városvezető mellett olyan meghívott vendégei vannak az eseménynek, mint Galambos Péter, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, Király István, az európai kick-box szövetség elnöke, valamint Rákóczi Renáta WAKO Pro világbajnok, korábbi Exatlon-versenyző.

kick-box debrecen
Debrecenben gyűlnek össze a legjobb kick-boxosok
Forrás: illusztráció / Nemzeti Sport-archív

A bajnoki döntőre 22 egyesült 130 kick-boxosa nevezett, ami a szervezők szerint az utóbbi évek legnépesebb mezőnye. Debrecenből ringbe lépnek a Lókodi Fight Club sportolói.

A vébéért és az Eb-ért is küzdenek a kick-boxosok

A cívisvárosi középiskola tornacsarnokában egy ringet állítanak fel, ahol várhatóan több mint 50 mérkőzést rendeznek, ezért várhatóan 19 óra körül érnek véget a párharcok. A full contact, low-kick és K-1 szabályrendszerben megrendezendő küzdelmek tétje nem más, mint hogy kik képviselhetik hazánkat a budapesti utánpótlás-világbajnokságon, valamint az athéni felnőtt Európa-bajnokságon.

A magyar bajnoki döntőt szervező debreceni Bázis Kick-box Klub célja, hogy ezzel a nívós versennyel közelebb vigyék a sportolni vágyókat, illetve a küzdősport szerelmeseit ehhez a nehéz, de szép sporthoz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában