Labdarúgás

2024.05.20. 09:26

NB III.: elvitte a 3 pontot Debrecenből az életéért küzdő Sényő

Vereséget szenvedett vasárnap a kis Loki.

Haon.hu

Kikapott a kis Loki a Sényő ellen

Forrás: dvsc.hu

Az utolsó előtti játéknap következett vasárnap a DVSC II. számára az NB III. Észak-keleti csoportjában. Máté Péter vezetőedző együttese a 29. fordulóban a Sényőt fogadta a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen, azzal a céllal, hogy megőrzi dobogós helyezését, írja a dvsc.hu.

A mérkőzés ennek ellenére nem alakult jól, hiába voltak a hazaiaknak lehetőségei, a vendégek az első félidőben 2 gólos előnyt szereztek, így nehéz helyzetben veselkedett neki a Loki a második játékrésznek. Félórával a vége előtt Nagy Roland révén sikerült szépíteniük és nagy nyomást helyezniük az ellenfélre, azonban az egyenlítés már nem jött össze.

– Tudtuk, hogy az ellenfél az életéért, a bennmaradásért küzd, ennek szellemében léptünk pályára, hiszen nekünk is megvannak a céljaink. A Sényő 2 helyzetből 2 gólt tudott szerezni, nekünk többnyire felállt védelem ellen kellett eljutni a kapuig, így is sokszor megoldottuk ezeket a játékszituációkat, de ma nagyon gyenge volt a helyzetkihasználásunk. Az átmeneteknél az ellenfél szinte mindig szabálytalankodott, ami megtorlatlan maradt. Az eredmény és az egyéb külső körülmények szempontjából bőven van hiányérzetem, a játék szempontjából próbáltunk mindent megtenni – értékelt a klubhonlapnak Máté Péter vezetőedző.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 29. forduló

DVSC II.-Sényő 1-2 (0-2)

Debrecen, 200 néző. Vezette: Dévényi B.

DVSC II.: Engedi – Nagy R., Gellén, E. Romanchuk, Sipos (Kozma, 57.), Fábián, Cibla, Doktor (Szakács, 69.), Kohut (Shedrach, 57.), Horváth Z., Egri (Bökönyi, 78.). Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Nagy R. (60.), illetve Szopko (12.), Kapacina (21.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában