Labdarúgás

2024.05.22. 12:12

DVSC: Öten is debütáltak a csapatban

Szrdjan Blagojevics együttese hétvégén a PAFC vendége volt. A DVSC gárdájában öten is debütáltak az idei idényben.

Haon.hu

DVSC: Erdélyi Benedek is bemutatkozott a csapatban

Forrás: DVSC-archív

Öt fiatal, saját nevelésű játékosunk számára is emlékezetes marad az NB I 2023/2024-es szezonja, ugyanis élete első élvonalbeli találkozóján lépett pályára. Az ifjú labdarúgók debütálása a DVSC-ben egyáltalán nem nevezhető véletlennek, hiszen nagy részük gyakorlatilag folyamatosan a felnőttcsapattal készült. A 19 esztendős támadó, Batai Tamás még decemberben, Kisvárdán, míg a 17 éves védő, Hornyák Csaba a márciusi, Zalaegerszeg elleni bajnokin mutatkozott be az NB I-ben – írta a klub honlapja. 

dvsc-barany-donat-loki-batai-tamas
DVSC: Batai Tamás is egyre több lehetőséget kapott 
Forrás: DVSC-archív

A Puskás Akadémia elleni szezonzárón tehetséges kapusunk, Erdélyi Benedek (18 éves), valamint Gellén Balázs védő (22 éves) és Cibla Flórián középpályás (19 éves) is csereként beállva debütált és mutatta meg, hogy lehet rá számítani a jövőben. Külön kiemelendő, hogy az elmúlt bajnokságban az egész NB I-es élvonalat tekintve a DVSC szerezte a legtöbb fiatalpercet, ami szintén szép eredmény. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában