Tánc

2024.04.15. 13:18

Továbbra is a legjobbak között: újabb országos versenyen tarolt a debreceni Feeling

A cívisvárosi egyesület táncosai múlt hétvégén 28 arany-, 13 ezüst- és 7 bronzéremmel gazdagodtak.

Haon.hu

A Feeling ismét remekül szerepelt

Forrás: Feeling Táncstúdió

Magyarország egyik legszínvonalasabb táncos megmérettetésén, az Unity For Passion Dance dabasi táncversenyén járt a Feeling Táncegyesület múlt héten pénteken és szombaton. Debrecen ikonikus tánciskolájából 92-en Open, Mazsorett, Showtànc, Lyrical és Freeperfomance-ban indultak a miniktől a felnőtt korosztályig. 

Népes létszámmal vett részt a dabasi versenyen a Feeling Táncegyesület
Forrás: Feeling Táncegyesület

A bravúros hétvégén nem kevesebb, mint 28 arany, 13 ezüst és 7 bronzérem született, emellett különdíjakat is kapott a debreceni egyesület.

– A nagyon erős mezőny ellenére szinte az összes kategóriában dobogóra állhattunk – összegzett a verseny után Takács-Pántya Barbara művészeti vezető. A szakember kiemelte, hogy az UPDF versenyeken pontokban is értékelik a produkciókat, ami nagyon fontos visszajelzés, mert segíti a szakmai fejlődést.

Csodás koreográfiákat mutattak be a debreceni táncosok
Forrás: Unity For Passion Dance

A hétvégén szerzett pontok azt mutatják, hogy a gyerekek, a koreográfusok kemény munkája, valamint a szülők rengeteg hozzáadott energiája nem hiábavaló. Ezek a sikerek új lendületet adtak a Feeling-es lányoknak, amire szükségük is lesz, mivel három hét múlva Zágrábban világkupán vesznek részt

 – hangoztatta Takács-Pántya Barbara.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában