Kézilabda

2024.03.29. 11:00

Itthon szeretnénk javítani

Kerezsi Ádám szerint hiába fenyegeti a kiesés réme a veszprémieket, ennek ellenére nem lehet őket egy kézlegyintéssel elintézni.

Haon.hu

Kerezsi Ádám

Forrás: DEAC-archív

A DEAC kézilabdacsapata az előző héten a Rákosmente otthonában sem tudott kikecmeregni a gödörből, így már három meccs óta nem szerzett pontot az NB I/B-ben. Mándi Norbert tanítványai szombaton 18 órától a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21-es gárdáját fogadják a másodosztály 23. fordulójában. A bakonyiak nincsenek könnyű helyzetben, hiszen a tabellán az utolsó előtti helyet foglalják el, bár az erőt adhat nekik, hogy a legutóbbi játéknapon a Szegedet két vállra fektették. A debreceni együttes az eddigi 22 mérkőzésen 20 pontot szerzett, ennek köszönhetően a kilencedik pozícióból vághat neki a hétvégi ütközetnek, írja az egyetemi gárda honlapja.
– Az aktuális helyezésük ellenére nem szabad lebecsülni a veszprémieket – szögezte le Kerezsi Ádám a gárda honlapján. – Több videót láttunk róluk, a felvételekből kiderült, hogy igyekeznek gyors kézilabdát játszani, vagyis a visszarendeződésre figyelnünk kell. Októberben egygólos vereséget szenvedtünk Veszprémben (28–27 lett a végeredmény), most igyekszünk ezért visszavágni. Nagy előnyt jelenthet nekünk a hazai pálya.

Szeretek a DESOK-ban játszani, ugyanis a szurkolóink mindig remek hangulatot teremtenek.

Ez a miliő erőt ad nekünk, így azt kérném a drukkerektől, hogy ezúttal is minél többen buzdítsanak minket. Nyilván a nyeretlenségi sorozat elszomorított mindenkit. Nekem különösen a Rákosmente elleni vereség fáj, hiszen előzetesen úgy kalkuláltam, hogy ez egy nyerhető összecsapás lehet, ám a sérülések és a betegségek nem könnyítették meg a helyzetünket. Sajnos a bokasérüléssel bajlódó Kiss Rolira szombaton sem számíthatunk. Roli nagyon gólerős kézilabdázó, így a hiányát támadásban eléggé megérezzük – zárta mondandóját a védelem egyik oszlopa.

NB I./B 23. forduló
DEAC-Fejér-B.Á.L. Veszprém U21
Szombat, 18.00, DESOK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában