Futsal

2024.02.05. 08:49

Quirikó Vivien: Az első gól után felszabadultan játszottunk

A DEAC ismét fölényes sikert aratott.

Haon.hu

A debreceniek ellenállhatatlanul játszottak

Forrás: DEAC-archív

A DEAC női futsalcsapata önbizalomtól duzzadva léphetett pályára vasárnap a DVTK otthonában. Quirikó Vivien tanítványai a mai meccs előtt már háromszor találkoztak a diósgyőriekkel a mostani idényben. Mindhárom meccset magabiztosan megnyerték, sorrendben 6–0-ra, 7–0-ra, majd 7–1-re diadalmaskodtak – írta a deac.hu. 

A mai összecsapás eleje kiegyenlített küzdelmet hozott, aztán az első félidő derekán átvették az irányítást a debreceniek. A 16. percben Horváth Viki egy szép csel után bombázott a hazai kapuba. A szünet előtt Horváth Lili Gabriella pirosat kapott, az emberfórt pedig hamar kihasználták a DEAC-osok, hiszen Horváth Viki gólpasszát Üveges Katalin értékesítette. Az első játékrész még egy találatot tartogatott: Tóth Nóra köszönt be, az asszisztot pedig ismét Horváth osztotta ki. A 23. minutumban egy szabadrúgás-variációt követően Horváth Viki villant meg újra. Nem sokkal később Hardon Rita értékesítette a helyzetét, aztán Horváth Vikihez hasonlóan Tóth Nóra is duplázott. A lefújás előtt Hardon passzából Nagy Anikó profitált, ezzel kialakult a 0–7-es végeredmény. – A mérkőzés elején még akadozott a játékunk, nehezen vettük fel a ritmust, de az első gól után már felszabadultabban játszottunk. A második játékrészben már egyértelműen mi domináltunk. Sajnos most is sok hiányzónk volt, de ennek ellenére is sikerült magabiztosan nyerni, a pályára lépő játékosok mindegyike hozzátett ehhez a győzelemhez – összegzett Quirikó Vivien. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában