DVSC

2024.02.29. 15:22

Videón Sztankovics dührohama, így tombolt a Nagyerdei Stadionban

Ritkán látni olyan jeleneteket, mint amilyenek az FTC elleni meccsen, a pálya mellett történtek.

Haon.hu

Dejan Sztankovics másodpercek alatt kisárgázta magát a DVSC elleni kupameccsen

Forrás: Kovács Péter / Nemzeti Sport

Drámai körülmények között, tizenegyespárbajban kapott ki a DVSC szerda este a Ferencvárostól a Nagyerdei Stadionban, Szrdjan Blagojevics csapata így búcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől. A meccsen volt pár parázs jelenet, de a vendégek edzőjének, a korábbi világklasszis Dejan Sztankovicsnak a tombolása valószínűleg elvitte a prímet mind közül.

Az FTC Pesic első félidő végén szerzett tizenegyesgóljával szerezte meg a vezetést, majd a második játékrész legelején Abena kiállítása miatt megfogyatkoztak. Bárány Donát a 80. percben egyenlített, a büntetőjét ugyan kihagyta, a kipattanót viszont már bevágta Varga hálójába. Sztankovics ezután kapott dührohamot, amit sárga lappal jutalmazott Karakó Ferenc játékvezető. Ám a szerb mester tovább őrjöngött a vendég kispad mellett, mint arra a Magyar Nemzet cikke is rámutat, segítői, Leandro de Almeida és Nenad Szakics próbálta őt visszafogni, nem sok sikerrel: Karakó a második sárgát is felmutatta neki, elküldve ezzel a vezetőedzőt a pálya mellől.

Sztankovics ekkor úgy tett, mintha kezet akarna fogni a bíróval, ám amikor a spori viszonozta volna azt, a mester visszakozott, és gúnyosan tapsolni kezdett.

A jelenetet az M4 Sport összefoglalójában lehet végignézni.

A Magyar Nemzet emlékeztetett: Sztankovics egyszer játékosként is összehozta, hogy egy percen belül két sárga lapot kapott reklamálásért: húsz éve, az Inter színeiben kapott hasonló piros lapot a Fiorentina ellen. Érdekesség, hogy a szerb az első hét olaszországi idényében nyolc piros lapot kapott, a további nyolcban viszont már egyet sem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában