Futsal

2024.02.12. 15:45

Egy győzelem és egy vereség Kuvaitban

A második felkészülési mérkőzésen Rábl János gólt is szerzett, de Nagy Imre, Nagy Kevin és Faragó Ádám is pályára lépett.

Tóth Huba Elemér

Az MVFC kiválósága, Rábl János gólt is szerzett Kuvaitban

Forrás: MLSZ

Az Európa-bajnoki selejtezőkre való felkészülés jegyében a magyar futsalválogatott múlt pénteken és vasárnap újabb mérkőzéseken lépett pályára Kuvaitban. Ezúttal az MVFC-ből három játékos, – Rábl János, Nagy Imre és Nagy Kevin – míg a DEAC-ból Faragó Ádám volt a nemzeti csapat keretében.

Nagy Imre és Rábl János mindkét mérkőzésen kezdőként kapott szerepet. Az első találkozó a mieink szájíze szerint alakult, hiszen Rutai Balázs már a 3. percben betalált, és bár a kuvaitiak még az első félidőben egyenlítettek, a hajrában Bükki Baltazár eldöntötte a meccset. A második összecsapáson a házigazdák két góllal ugyan elhúztak, a magyar válogatott előbb szépített, majd Rábl találatával egalizált. Az mlsz.hu beszámolója alapján úgy tűnt, marad a döntetlen, de a hajrában a kuvaitiak öt a négy elleni játékra váltottak, és 9 másodperccel a végső dudaszó előtt megszerezték a harmadik találatukat, ezzel 3–2-re nyertek.

Folytatódik a bajnokság

A debreceni és berettyóújfalui futsalosok számára február 23-án a felsőházi küzdelemmel folytatódik az NB I., ekkor a DEAC Kecskemétre utazik, míg az MVFC a Haladás otthonába látogat.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában