Röplabda

2024.02.02. 15:32

Megfogyva bár, de törve nem – nem túl rózsás helyzetben meccselhet a DEAC

A Debreceni Egyetem alakulatában több kulcsember sem lesz bevethető.

Haon.hu

A debreceniek a Kecskemétet fogadják

Fotó: DEAC-archív

Mostanság nincs irigylésre méltó helyzetben a DEAC férfi röplabdacsapata, amely vasárnap 18 órától a Kecskemétet fogadja a DESOK-ban, a találkozót a Hunvolley. TV élőben közvetíti – számolt be róla a klub honlapja. 

Fodor Antal vezetőedző együttesét sérülések tizedelik, emellett az sem fokozza a jókedvet, hogy a debreceni játékosok idén három vereség mellett csupán egy tétmeccset nyertek meg. 

Muszáj kilábalniuk a hullámvölgyből

A hírös városiak sincsenek kirobbanó formában, mivel januárban mindhárom bajnokijukon kikaptak. – A kecskeméti keretet ebben a szezonban főleg fiatalok alkotják, de ez nem azt jelenti, hogy könnyű dolgunk lesz a hétvégén – szögezte le Fodor Antal. – Sajnos sérülés miatt Tóth András és Kiss Imre sem léphet pályára. Iminek az előző meccsen tört le egy csont a lábából, emiatt előreláthatólag három hét kihagyás vár rá. Tetézi a bajt, hogy Bán Viktor a héten betegséggel küzdött, így az ő szereplése kérdéses. 

Ősszel 3:1-re diadalmaskodtunk Kecskeméten, és a siker értékét növeli, hogy akkor még nem voltunk csúcsformában. Ebből a győzelemből mindenképpen erőt meríthetünk. Ellenfelünknél Varga Péter az egyik pontgyáros, mellette Gacs Dániel szintén meghatározó szerepet tölt be

 – mutatott rá az egyetemisták trénere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában