DVSC

2024.01.26. 10:41

Dzsudzsák Balázs: újra odaérhetünk a dobogóra - videóval!

A DVSC csapatkapitánya különösen örült a fiatalok bátor játékának.

Molnár Szilárd

Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya

Forrás: DVSC / YouTube

Véget ért a DVSC törökországi edzőtáborozása. A csapat január 8-tól tartózkodott Antalyában, ezalatt hat edzőmérkőzést vívott. A három hét tapasztalatairól Dzsudzsák Balázst kérdezte a Loki TV.
A Loki csapatkapitánya elmondta, a fizikai, taktikai felkészítés és a csapat kohéziója szempontjából is remekül sikerült edzőtáboron vannak túl. 

Kiválóak voltak a körülmények, nagyrészt az időjárás is kegyeibe fogadta a csapatot, és sikerült az új játékosokat is jobban megismerniük.

A rutinos középpályás különösen örült a fiatalok jó és bátor játékának, kiemelve, az a mentalitás, ahogy az edzőtáborban dolgoztak, remélhetőleg az egész karrierjükön elkíséri őket. A cséká szerint a február eldönt mindent, mivel olyan rangadókat fognak vívni sorban, amelyekből ha jól jönnek  ki, akár a dobogó is elérhető lesz, ámamennyiben rosszul, a középmezőny aljára is süllyedhetnek.

A teljes interjút alább tekinthetik meg olvasóink.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában