Futsal

2024.01.09. 09:19

Sima DEAC-győzelem a kupában

Vass Ottóék könnyed sikert arattak.

Haon.hu

Gáláztak a debreceniek

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi futsalcsapata hétfő este a harmadosztályú NNC Frogs Futsal Clubbal csapott össze a Magyar Kupa második játéknapján. Együttesünk ezen a meccsen mutatkozott be a sorozat mostani kiírásában. Tihanyi Csaba legénysége egyértelmű esélyesként vághatott neki a találkozónak, és szerencsére nem is borult a papírforma. A keretünkbe ezúttal Varga Zoltán Péter és Győri Balázs személyében két 17 esztendős tehetség is bekerült, utóbbi futsalos góllal hálálta meg a bizalmat – írta a deac.hu. 

A vezetést az ötödik percben szereztük meg, ekkor Magyar László köszönt be, majd a szünet előtt Szatmári Ákos duplázta meg a fórunkat. A második félidőben sokáig jól tartotta magát a szimpatikusan küzdő ellenfelünk. A hajrához közeledve a “békák” ereje és koncentrációja egyre inkább fogyott, ezt pedig gólokkal büntettük. A 32. minutumban Nagy Bence volt eredményes, aztán Siska Gergő két találata között Győri Balázs is bevette a vetélytársunk kapuját. A 37. percben Faragó Lajos lövését nem tudta védeni a hazaiak kapusa, a 0-8-as végeredményt pedig Thiago állította be. Ezzel a magabiztos sikerrel bejutottunk a legjobb tizenhat közé a kupában. 

A tények: 

Magyar Kupa 2. forduló 

NNC Frogs Futsal–DEAC 0–8 (0–2) 

Polyák Imre Sportcsarnok (Lajosmizse), vezette: Kakuk Szabolcs, asszisztensek: Borbás Bottyán Aurél, Mígh Tamás. 

Gólszerzők: Magyar (5.), Szatmári (18.), Nagy B. (32.), Siska (34., 36.), Győri (35.), Faragó L. (37.), Thiago (39.) 

A DEAC összeállítása: Nyerges – Szatmári, Franchu, Berecz, Nagy B. Cserék: Faragó Á., Faragó L., Harmati, Siska, Varga Z., Thiago, Magyar, Győri. Vezetőedző: Tihanyi Csaba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában