Labdarúgás

2024.01.08. 13:34

Egyelőre formálják a csapat összetételét a DEAC-nál

A DEAC gőzerővel készül a tavaszi folytatásra.

Haon.hu

A debreceniek komoly felméréseken vannak túl

Forrás: DEAC-archív

A Nagyerdei Stadion oldalában található a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központban találkoztak nyolc óra előtt az NB III Északkeleti csoportjában szereplő DEAC labdarúgói, ugyanis véget ért számukra a téli szünet. A fiúk november végén fejezték be a bajnokságot, s a rajtra március 3-ig kell várniuk. Az első közös program során a SET szakemberei által elvégzett felméréseken vettek részt a játékosok – írta a deac.hu. 

Ezt követően a hét első napján beköszöntött mínuszokkal is meg kellett küzdeniük a fekete-fehéreknek, ugyanis erdei futást írt elő számukra a szakmai stáb. – Tesztekkel kezdett a társaság, majd az állapotfelmérés után futottunk egyet az erdőben – nyilatkozta Urbin Péter vezetőedző. – Kedden pedig már pályán leszünk, indulnak a labdás edzések. 

Természetesen kaptak házi feladatot a szünetre a srácok, karácsony után már erősítő- és futógyakorlatokat kellett végezniük. 

Ennek köszönhetően jó állapotban tértek vissza a szünetről – nyilatkozta a tréner. 

Edzőmeccsek következnek 

Az is nyilvános immár, hogy miként alakul az edzőmeccsek menete. – Sok idő áll rendelkezésünkre, hét hét, s a nyolcadik hét végén bajnokit játszunk. Egyelőre formáljuk a csapat összetételét, vannak nálunk próbajátékosok, illetve fiatalok, akiket tesztelünk a felnőttek között. Terveink szerint február elején már kialakul a végleges bajnoki keretünk, addig bővebb létszámmal dolgozunk. Az első hetekben a fizikai felkészítés van középpontban, februártól pedig a már a taktikai elemeket csiszoljuk. Az felkészülési mérkőzések sorába beillesztünk majd egy szabad hétvégét: május végégig ne arról szóljon az év, hogy folyamatosan meccset kell játszania a gárdának – mondta. 

A program: 

január 20., szombat 10 óra 

DVSC II–DEAC 

január 27., szombat 12 óra 

Békéscsaba–DEAC 

február 10., szombat 10 óra 

DEAC–Tiszaújváros 

február 17., szombat 10 óra

DEAC–Hajdúszoboszló 

12 óra 

DEAC–Körösladány 

február 24., szombat 11 óra

DEAC–Szatmárnémeti

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában