Labdarúgás

2023.12.03. 14:13

A Loki edzője is elismerte, gyenge mérkőzést játszottak

Bárány Donát szerint nem először gyűlik meg a bajuk a betömörülő ellenféllel.

Molnár Szilárd

Bárány Donát sem tudott gólt szerzeni Kisvárdán

Forrás: Nemzeti Sport

Meglehetősen alacsony színvonalú összecsapást játszott a DVSC Kisvárdán az NB I. 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A nem éppen ideális futballidőben lezajlott találkozó kevés helyzetet hozott, leginkább lassú passzolgatás jellemezte a 90 percet, aminek nem is lehet más eredménye, mint a 0–0.

A Vasutas próbálta irányítani a játékot, ám a futballjában sok fantáziát vagy lendületet nem lehetett felfedezni.

Ráadásul amennyiben az első félidő hajrájában Ötvös emelése nem a felső lécen csattan, bizony hátrányban vonultak volna szünetre a cívisvárosiak. Azt már lassan kezdik megszokni a hajdúságiak drukkerei, hogy kedvenceik rendre ”átalusszák” az első 45 percet, de eddig legalább a szünet után egyből rákapcsoltak Dzsudzsák Balázsék, ám ezúttal csak a folytatás derekán pörgött fel úgy ahogy a DVSC, azonban igazán nagy helyzetet ekkor sem tudott kidolgozni. 

Két pozitívum azért akadt a szomszédvári ütközetben: újabb meccset hozott le a védelem kapott gól nélkül, és debütált az NB I.-ben Batai Tamás, a Loki saját nevelésű 18 éves csatára.

 

Igazságos

Szrdjan Blagojevics, a Loki vezetőedzője a lefújás után az M4 Sportnak nyilatkozva azt mondta, bár természetesen győzni jöttek Kisvárdára, a látottak alapján teljesen reális a döntetlen. –Nem volt túl veretes színvonal a mérkőzésen egyik csapat részéről sem, a játék képe alapján igazságos ez a 0–0. Magas elvárásokat állottunk fel, ami a játékunkra is ugyanúgy vonatkozik.

Úgy gondolom, a játékosok nem elégedettek a mostani döntetlennel, de ahhoz, hogy több pontot szerezzünk, jobb teljesítményt kell nyújtanunk

– ismerte el a szerb szakember.

Nem tudták feltörni

A televízió riportere Bárány Donátot is faggatta. A támadó sem tagadta, maradt benne hiányérzet, ugyanis ő sem titkolta, hogy a három pont megszerzésének reményében léptek pályára a szabolcsiak stadionjában. – Az első félidőben teljes mértékben mi irányítottunk, nálunk volt a labda, fordulás után ez kicsit változott.

Annyira szűken védekeztek, hogy nehezen tudtuk feltörni őket – ezzel már nem először gyűlik meg a baja a csapatnak.

Próbálunk türelmesen játszani, és amikor rés nyílik, átjátszani a védelmet, ám ha hiba csúszik bele, abból kontrát tud vezetni az ellenfél, a várdaiak is ezekből tudtak helyzeteket kialakítani – summázott a négy bajnoki gólnál tartó játékos.

A DVSC legközelebb ismét idegenben lép pályára, december 9-én szombaton 13.15-től az MTK otthonában kellene legalább a veretlenségi sorozatot tovább nyújtani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában