Labdarúgás

2023.11.08. 15:05

Súlyos vereséget szenvedtek a DASE fiataljai

Molnár Máté legénysége derekasan küzdött.

Haon.hu

A debreceni fiataloknak nem jött jól a vereség

Forrás: DEAC-archív/Ásztai Csaba

Molnár Máté listavezető alakulata egy újabb győzelemmel egy lépéssel közelebb került volna ahhoz, hogy az élen zárja az őszi sorozatot. Ez elsőre nem tűnt túl nehéz feladatnak, ugyanis a mezőny második felében tanyázó Bocskaihoz látogattak a hét utolsó napján. Az első körben nem adta olcsón a bőrét a házigazda, csak egy góllal nyertünk ellenük, abban bíztunk, ezúttal magabiztosan zsebeljük be a pontokat, de csalódnunk kellett – írta a deac.hu. 

A fiatalok már az első félidőben is visszafogott teljesítményt nyújtottak, erősen akadozott a gépezet, mintha fejben nem lettek volna a pályán a srácok. A kék-fehérek viszont lelkesen fociztak, bár játékuk kimerült abban, hogy távoli lövésekkel próbálkoztak. Ez a harcmodor eredményesnek bizonyult, a 36. percben be is vették Molnár Gellért kapuját és előnyből várhatták a második játékrészt. Szünet után sem tudtak felpörögni ifjoncaink, enerváltan, továbbra is sok hibával futballoztak, ennek ellenére adódtak helyzetek, ám ezek egyikét sem tudták értékesíteni. A házigazdák továbbra is távolról vették célba a kaput és két percen belül kétszer be is vették. A 60. percben végleg el is dőlt a pontok sorsa, negyedik találatát is bevitte a Bocskai és otthon tartotta mindhárom egységet. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában