Jégkorong

2023.10.31. 12:50

György József: „Végre küzdöttek, s mindent kiadtak magukból a srácok”

A debreceni fiatalok az Újpest vendégei voltak.

Haon.hu

A fiatalok jelesre vizsgáztak akaratból

Forrás: Debreceni Hoki-archív

Egy igazán szép és kiélezett mérkőzést tudhatnak maguknak az előkészítőink, amelyen mindent beleadtak és számos helyzetet alakítottak ki – írta a debrecenihoki.hu. 

Meglehetősen szoros párbajon vannak túl, ám minimális pihenéssel, hétfőn már a Győr otthonába látogatnak a következő párbajra. Az UTE ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott. – Egy nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk. Két, közel egyforma játékerőt képviselő csapat volt a jégen, ahol felváltva voltak mind a két oldalon momentumok, amik eldönthették volna a végjátékot. Az első harmadban mi domináltunk, sokkal aktívabbak voltunk, a második játékrészben egy kicsit jobban ránk jött az ellenfél, de mi hatékonyabban használtuk ki a helyzeteinket. 

A harmadik játékrészben kaptunk egy gólt kettős hátrányban és rögtön utána egyet sima hátrányban. Ez egy kicsit megfogta a csapatot, de a végén megint mi domináltunk. Az egyik legjobb mérkőzést játszottuk, mindenki a legjobb formáját hozta. Végre küzdöttek és mindent kiadtak magukból, aminek nagyon örülök.

Nekem ez a legfontosabb, hogy meglegyen a küzdés, járjuk ki a benzint a tankból, mert csak ez visz előre – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában