Jégkorong

2023.10.14. 15:17

Koncentráltabb játékra lesz szükség legközelebb

A DEAC vasárnap este a Budapest Jégkorong Akadémia HC-t fogadja.

Haon.hu

Bukor Rajmond jobbra

Forrás: DEAC-archív

Nem kezdett jól a Debreceni Egyetem gárdája a hoki Erste Liga alapszakaszában, a fekete-fehérek eddigi öt mérkőzésükből négyet elveszítettek (DVTK Jegesmedvék, FTC, Gyergyó, UTE), s egyet megnyertek szétlövéssel az HC Csíkszereda ellen. Pénteken az újpestiek ellen sokáig 1–1 volt az állás, ám amíg a DEAC kihagyta a ziccereit, addig a lila alakulat a végén kétszer is eredményes volt.
– Sajnos nem sikerült koncentráltnak maradnunk végig, olykor becsúszott pár védekezési hiba, ami, ahogyan lenni szokott, megbosszulta magát. Ezért csalódás a végeredmény, ennél sokkal jobban is kijöhettünk volna a meccsből – vélekedett a klub hivatalos oldalán Bukor Rajmund, a debreceniek 34-ese a hazai összecsapásról.

Javulniuk kell

Az egyetemisták vasárnap 18 óra 30 perckor szintén a cívisvárosi csarnokban lesz jelenésük, a BJAHC együttese ellen.
– A tavalyi alapszakasz győztesével fogunk játszani, tehát a védekezésben nagyon összeszedettnek és keménynek kell lennünk, ebben mindenképpen javulnunk kell.

Ami pedig a támadásokat illeti: a helyzeteinket nagyobb arányban kell gólra váltanunk, mint eddig, és akkor ebben az esetben sikeresek lehetünk

– fogalmazott Bukor Rajmund.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában