Labdarúgás

2023.09.20. 11:16

Jankovics Sándor tanítványai továbbra is százszázalékosak

A DSI Debrecen U19-es csapata a Tiszavasvári otthonából is elhozta a három pontot.

Haon.hu

A DSI Debrecen csapata továbbra is hibátlan

Forrás: dsidebrecen.hu

A szombati, Bódva-Völgye elleni győzelem után nem sokat pihenhettek a DSI fiataljai, ugyanis hétközi, a 6. fordulóból előrehozott mérkőzés várt rájuk, kedden a 11. helyen álló Tiszavasvári otthonában léptek pályára. A debreceniek nagy elánnal vetették magukat a küzdelembe, érvényesítették akaratukat, szemre tetszetősen futballoztak, szép támadásokat vezettek – írják a klubhonlapon. Ennek hamar meg is lett az eredménye, a 8. minutumban Vadon Márton villant és már előnyben is volt Jankovics Sándor alakulata. 

A gól után is a cívisvárosiak irányították a játékot, bár a házigazdák is próbáltak építkezni, védelmünk sorra meghiúsította ezen kísérleteket. Átlépve az első félórát Tasi Attila is bevette a Tiszavasvári kapuját.

Fordulás után sem ültek rá az eredményre

A szünetben több helyen változtatott a DSI szakvezetője, de a játék minősége nem romlott, továbbra is jó ritmusban fociztak a fiúk. Veszélyes támadásokat vezettek, helyzeteket dolgoztak ki, de a befejezéseknél nem koncentráltak eléggé. Ahogy telt az idő, a hazaiakban is tudatosult, ezen a mérkőzésen nem terem babér számukra, kezdtek beletörődni a vereségbe. A Debrecen továbbra is százszázalékos a bajnokságban.

– Négy napon belül másodjára léptünk pályára, de fáradtságnak nyomát se láttam a fiúkon, ma is lendületesen futballoztak. Már az első félórában két pazar góllal bebiztosítottuk győzelmünket. Fordulás után sem ültünk rá az eredményre, továbbra is támadófelfogásban játszottunk, szép támadásokat vezettünk. Mivel pénteken rangadó vár ránk, ezért szünetben sokat cseréltem, Hajdúszoboszlón is szeretnénk folytatni a győzelmi sorozatot. Gratulálok a fiúknak, büszke vagyok rájuk – nyilatkozta elégedetten Jankovics Sándor edző.

A tények
MLSZ regionális U19 alap Északkeleti csoport 6. forduló
Tiszavasvári–DSI Debrecen 0–2 (0–2)
DSI Debrecen: Szász (Jóga 86’) – Kovács, Kalmár (Bácsi 46’), Botos (Havasi 86’), Bagi (Kerezsi 46’), Vadon, Tasi B. (Juhász 46’), Tasi A. (Kapczy 86’), Szabó, Vietorisz, Reszegi (Lengyel 46’). Edző: Jankovics Sándor
Gól: Vadon 8’, Tasi A. 32’

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában