DVSC

2023.09.01. 15:05

Tanszereket gyűjtött a DVSC-család

A Loki játékosai, dolgozói és szurkolói is a kezdeményezés mellé álltak.

Molnár Szilárd

Alexander Mojzis (balról), Vajda Botond, Törő Andás és Makray Balázs az összegyűjtött tanszerekkel

Forrás: Kiss Annamarie

A DVSC labdarúgócsapata ismét csatlakozott a Debreceni Karitatív Testület kezdeményezéséhez, annak érdekében, hogy segítse a debreceni rászoruló családokat az iskolakezdésben taneszközök gyűjtésével. A klub és a szurkolók által összegyűjtött adományokat Makray Balázs cégvezető, valamint a játékosok képviseletében Vajda Botond és Alexander Mojzis adta át Törő Andrásnak, a Debreceni Karitatív Testület elnökének a Nagyerdei Stadionban megtalálható DVSC Shopban pénteken.

Örömmel

Az átadás alkalmából szervezett sajtóeseményen Makray Balázs elmondta, a DVSC-család mindig nagy örömmel áll az ilyen nemes kezdeményezések mellé. – Már évek óta segítjük a Karitatív Testület munkáját – hangsúlyozta a cégvezető. – Ilyenkor nemcsak a DVSC dolgozói, játékosai, akadémiai dolgozói, akadémistái és a szülők csatlakoznak, hanem az ultráink is rengeteg eszközt és tanszert gyűjtöttek össze annak érdekében, hogy tudjunk segíteni azoknak a gyerekeknek, akiknek szükségük van erre a normális tanévkezdéshez. 

Ezt az összefogást a legjobban az Ez Debrecen! szlogennel tudnám jellemezni, és ígérem, minden ehhez hasonló kezdeményezéshez örömmel csatlakozunk majd a jövőben is, mert szeretnénk valamit visszaadni abból, amit a Karitatív Testület a közösségért végez

 – mondta el Makray Balázs.

dvsc-loki-debreceni-vsc-karitativ-testulet-hajdu-bihar-haon-sport-debrecen-jotekonysag-gyujtes-tanszer
Törő Andás (balról) és Makray Balázs
Forrás:  Kiss Annamarie

Elkezdődött a szétosztás

Az adományokat átvevő Törő András megköszönte a DVSC-nek a gyűjtést, kiemelve, tisztában vannak vele, mennyire nehéz koordinálni egy ilyen kezdeményezést.
– Debrecennek szerencsére több, a Lokiéhoz hasonló családja van, amelyek segítették a gyűjtést idén. Az előzetes számítások alapján több mint 300 tanszercsomagot tudunk majd kiosztani, melyek eljuttatása hétfőn már elkezdődött – mondta el Törő András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában