Kosárlabda

2023.08.28. 12:54

Műteni kell a debreceniek kosarasát, felfüggesztették a szerződését

A szezon eleji orvosi vizsgálatok egy több hónapos kihagyással járó kézsérülést mutattak ki a légiósnál, a DEAC bízik a visszatérésében.

Haon.hu

Mint kiderült, Aleksej Carev kézsérüléssel bajlódik

Forrás: 24 Óra-archív

A DEAC kosárlabda szakosztálya közös megegyezéssel felfüggesztette Aleksej Carev szerződését. A legutóbbi két kiírást Oroszlányban töltő kiscsatár a 2023/24-es idényre érkezett Andjelko Mandics együtteséhez, ám a szezon eleji orvosi vizsgálatok egy több hónapos kihagyással járó kézsérülést mutattak ki nála. A klub mindenben támogatja a játékos rehabilitációját, s bízik benne, hogy a műtétet és teljes felépülést követően pályára léphet a Debreceni Egyetem színeiben a szezon során – számoltak be róla a klub honlapján.

A szerb születésű, ám „kosármagyarnak” számító Carev a 2020-21-es kiírás során a PVSK-Veolia gárdájánál mutatkozhatott be a felnőtt élvonalban, majd két évet töltött el Oroszlányban. Aleksej Carev egyébként 1+1 éves szerződést kötött a DEAC gárdájával.

Adjelko Mandics tanítványai augusztus 8-án kezdték meg a felkészülést az új szezonra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában