DVSC

2023.08.07. 09:29

Ők lehetnek a DVSC ellenfelei, ha továbbjutnak a Rapid Wien ellen

Szűkült a lehetséges ellenfelek listája.

Orosz Krisztofer

Forrás: Napló-archív

Csütörtökön ismét pályára lép a DVSC. Dzsudzsák Balázsék ezúttal Bécsben vizitálnak, ahol a Rapid Wien vendégei lesznek. Ismerve az osztrák pontvadászatot, s a bajnokság erősségét, vélhetően erősebb riválissal néz farkasszemet a Vasutas. 

Sorsoltak 

Az UEFA, ahogy az lenni szokott, szűkítette a lehetséges párharcokat a 14 órai sorsolás előtt. Kiderült, kik lehetnek a Loki ellenfelei, ha sikerül továbbjutni az Európa Konferencia-Liga harmadik selejtezőfordulójából, s eszerint a DVSC, amennyiben továbbjut a következő ellenfeleket kaphatja: 

1: Club Brugge (BEL) / KA Akureyri (ISL) 

2: Sabah (AZE) / FK Partizan (SRB) 

3: HNK Hajduk Split (CRO) / PAOK FC (GRE) 

4: AEK Larnaca FC (CYP) / Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 

5: ACF Fiorentina (ITA) 

6. Rapid Wien (Aus) / DVSC (HUN)


Nem ígérkezik könnyűnek egyik lehetséges ellenfél sem, de két meccsen bármi előfordulhat. Továbbá talán a DVSC mellett szól, hogy csütörtökön is vélhetően megtöltik a debreceni ultrák a bécsi vendégszektort, s a Nagyerdei Stadion közönségétől sok csapat lába megremeghet. Felesleges számolgatni, s a Loki szerb vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics is folyamatosan arra emlékeztet: mindig a következő feladatra kell összpontosítani. Ma 14 órakor azonban végleg kiderül, melyik együttessel játszhat a Vasutas amennyiben bejut a playoff körbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában