Átigazolás

2023.08.29. 12:03

Szemmel is jól látható összeget kaphatott Babunszkiért a DVSC

Az átigazolási díj a bónuszokkal még tovább növekedhet.

Molnár Szilárd

Dorian Babunszki már a Grasshoppers mezével és logójával

Forrás: Facebook/Grasshoppers

Ahogy arról portálunkon már beszámoltunk, hétfő délután hivatalossá vált, hogy Dorian Babunski, a Loki házi gólkirálya Svájcban, az első osztályú Grasshopper Club Zürichnél folytatja karrierjét. A 26 éves csatár 2022 januárjában érkezett a DVSC-hez, 48 bajnoki mérkőzésén lépett pályára debreceni színekben, ezeken a találkozókon 18 alkalommal volt eredményes, emlékezetes találatokat ért el többek között idén tavasszal a Paks 2-1-es legyőzésekor és a Ferencváros ellen idegenben aratott 3-1-es siker alkalmával is.

Bónuszok is jöhetnek

Az északmacedón sport1.mk információi szerint összesen 700 ezer eurót (nagyjából 270 millió forint) fizet a svájci első ligás Grasshoppers együttese a Lokitól távozott észak-macedón válogatott Dorian Babunszkiért – szúrta ki a zte.hu oldal.
A balkáni futballal foglalkozó lap úgy tudja, 550 ezer eurós fix összeget, valamint 150 ezer eurós bónuszokat tartalmaz a szerződés, a 27 éves támadó pedig 2+1 évre írt alá a svájci csapatnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában