Labdarúgás

2023.06.14. 13:40

Ukrajnában úgy tudják, Pernambuco a Lokiban folytatja - sajtóhír

Korábbi klubja adósságokkal küzd, és csökkenteni akarja kiadásait.

Pernambuco itt még a Sheriff Tiraspol fekete mezében

Forrás: AFP-archív

Az ukrán  sportarena.com mai cikke szerint a kazah Qyzyljar Petropavlovsknál kölcsönben szerepelt 25 éves brazil támadó, Pernambuco visszatér az ukrán Lviv együtteséhez, azonban – amivel már portálunk is többször foglalkozott – a Debreceni VSC együttesében folytatja pályafutását – vette észre a ZTE.hu oldal.

A cikkben megjegyzik, hogy az ukrán Lviv komoly anyagi problémákkal küzd, mivel június 1-től nem tud fizetést biztosítani játékosainak. A hírek szerint az együttes vezetői már megkérték a játékosokat, hogy pakolják ki a felszerelésüket a klub bázisáról. A sportarena.com szerint úgy tudni, hogy a Lviv még áprilisi járandóságuk egy részével is tartozik a labdarúgóknak. A Lviv vezetősége a klub fennmaradásáért küzd jelenleg, és a csapat 2/3-át szeretné megtartani.

Ide kapcsolódó hír Kazahsztánból, hogy a kazah kazfootball.kz a Qyzyljar Petropavlovsk sajtóosztályának bejelentéséről számolt be, melyben arról tájékoztatják a csapat szurkolóit, hogy Pernambuco, az együttes 25 éves brazil játékosa kölcsönszerződése lejártával visszatér az ukrán Lviv együtteséhez.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában