Futsal

2023.06.12. 21:12

A váltás mellett döntött Krajcsi Bence

A kiváló kapuvédő karrierjében új fejezet kezdődik, mivel nyártól a kecskeméti együttesben fog szerepelni.

Krajcsi Bence egy ideig biztos nem húzza magára a DEAC mezét

Forrás: Czinege Melinda

Komoly érvágás érte a DEAC férfi futsalcsapatát, hiszen Krajcsi Bence a következő idényben már a Kecskemét kapuját őrzi. A 23 éves játékos 2017-ben került a csapatunkhoz, a fejlődésének hála pedig egyértelműen kulcsemberré vált, bravúrjai sokszor döntő faktornak bizonyultak az összecsapásokon. Krajcsi a teljesítményének köszönhetően az utóbbi időben rendre meghívót kapott a magyar válogatottba, ami szintén jelzi, hogy az NB I. egyik legjobb cerberusának számít – írják a debreceniek honlapján.

Hálás a vezetőségnek 

– Tíz esztendővel ezelőtt költöztem Debrecenbe, úgy tudnám összefoglalni ezt az időszakot, hogy egy üres pohárral jöttem, amely csordultig megtelt szép és felejthetetlen emlékekkel – kezdte a beszélgetést a kapuvédő. – Rengeteget fejlődtem, a DEAC-ban lettem profi sportoló, innen kerültem be a nemzeti együttesbe, ezekért pedig örökké hálás leszek. Sosem fogom elfelejteni, amit itt kaptam, ha akadtak is problémák vagy nehezebb időszakok, azokat hamar orvosolni tudtuk. 

Sok baráttal gazdagodtam, egy igazi család tagja lehettem. Senkit sem szeretnék külön kiemelni, mivel nagyon hosszú lenne a felsorolás azokról az emberekről, akik valamilyen módon segítettek nekem.

Hálás vagyok a vezetőségnek, mivel élő szerződésem ellenére nem gördített akadályt a távozásom elé. Elképzelhető, hogy ez csupán egy ideiglenes búcsú, ugyanis nem zárom ki, hogy valamikor visszatérek. A kecskemétiek ajánlatát azért fogadtam el, mert így közelebb kerülök a családomhoz, emellett az sem mellékes, hogy egy olyan koncepciót vázoltak fel, ami elnyerte a tetszésemet. Szurkolni fogok előző csapatomnak, nyilván akkor nem, amikor ellenünk fog játszani. Természetesen fura lesz ellenfélként visszatérni, de valahogy meg kell ezzel birkóznom – zárta mondandóját Krajcsi Bence, aki 2022-ben Magyar Kupa-ezüstéremmel, illetve bajnoki bronzéremmel gazdagodott. 

HBN 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában