Labdarúgás

2023.06.26. 11:22

Lehet, mégis Debrecenben kezd a Loki az EKL-ben

Egy bizonyos forgatókönyv szerint előfordulhat, hogy a piros-fehérek a Nagyerdei Stadionban lépnek először pályára.

A szurkolók sem tudhatják még, mire készüljenek

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Mint ismert, az UEFA elkészítette az Európa Konferencia Liga (EKL) második selejtezőkörének sorsolását. A bajnoki bronzérmes DVSC az örmény Alashkert és a montenegrói FK Arsenal Tivat első fordulós párharcának győztesével találkozik. Az első mérkőzés elvileg idegenben lesz július 27-én, a visszavágót augusztus 3-án játsszák Debrecenben – írják a Loki honlapján, ahol arra is felhívják a figyelmet, hogy a tervekkel ellentétben előfordulhat, hogy hazai pályán kezd a Debrecen.

Az UEFA tájékoztatása szerint ez változhat: amennyiben a montenegrói együttes búcsúztatja örmény vetélytársát, valamint a másik montenegrói gárda, a Sutjeska is továbbjut, akkor a DVSC párharcának első mérkőzése lesz Debrecenben július 27-én, és a visszavágót játssza a DVSC idegenben augusztus 3-án. Hogy így lesz-e, az csak a Tivat és az Alashkert egymás elleni, illetve a Sutjeska mérkőzései után derül ki, a játéknapok július 13. és július 20.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában