Labdarúgás, kosárlabda

2023.06.18. 18:12

Arany Glóbusz: szépségdíjas találatok is akadtak Debrecenben – fotókkal

A különböző médiumok munkatársai versengtek az országos döntőben.

A focipályán is megmérkőztek a csapatok

Fotó: Molnár Péter

Az Erdőspuszta Club Hotel adott otthont az Arany Glóbusz Határtalanul Debrecen Média Kupa 2023 elnevezésű megmérettetésnek vasárnap, melyben kilenc gárda versengett labdarúgásban és kosárlabdában. A sportesemény idén már 14. éves, melynek országos döntőjét, a tavalyi sikerre való tekintettel Debrecenben tartották a kupa megálmodói. 

Verőfényes idő és kiváló hangulat fogadta a résztvevőket, akik mind a focipályán, mind pedig a palánk alatt parázs meccseket játszottak egymással, látszott, minden egylet komolyan veszi a feladatot, szépségdíjas találatok is akadtak, ahogyan szép kosarak is.

Az ünnepélyes megnyitót követően egy meglepetés programmal is készültek a szervezők, egy nívós divatbemutató keretén belül Varga Csaba debreceni divattervező kollekcióját tekinthették meg a résztvevők. Ezután következhetett a „főfogás”, melynek végén kiderült, kosárlabdában a Budapest fényei elnevezésű formáció bizonyult a legjobbnak, a pontkirály is ebből a csapatból került ki Rácz András személyében (30 pont). Második lett a Retro, míg harmadikként zárt a Partium gárdája. A focikupa a Székelyhídé lett, az együttesből Sas Krisztofer a gólkirályi címet is bezsebelte (21 gól). A Médiacentrum Debrecen tagjainak nyakába ezüstérem került, a Cívishíré lett a bronz.

Fontos a testmozgás

– Kilenc csapat adta le a nevezését, közülük hárman határon túliak, kettő budapesti és négy debreceni. Második alkalommal rendezzük a cívisvárosban a tornát, a tavalyi elődöntő olyan sikeres volt, hogy most a döntőt hoztuk el ide. 

A különböző médiumok munkatársai versengenek, a cél pedig az, hogy az ülőmunka monotonitását megszakítva tegyünk az egészségünkért, értékteremtő szándékkal indítottuk útjára ezt a kezdeményezést.

Ezek mellett a közösségépítésre is kiváló alkalom egy ilyen esemény, a modern, virtuális világ közepette is fontosak a személyes kapcsolatok, melyeket remekül lehet ápolni ilyenkor – mondta el érdeklődésünkre Czine Tamás, a T5 Media Agency ügyvezetője, a kupa főszervezője.

Dr. Kiss Róbert Richard Prima Primissima-díjas újságíró, az Arany Glóbusz egyik megálmodója is ott volt a pályán, érem is került a nyakába. – A sajtómunkások ezen a kupán úgy tudnak eszmét cserélni, hogy közben mozognak is, tesznek az egészségükért, a lényeg az, hogy összekovácsolódjanak a különböző területeken és városokban dolgozók. 

A résztvevők komolyan veszik a mérkőzéseket, erős a mezőny, van olyan csapat, amelyik kosárlabdában erősebb, és akad, amelyik fociban, ezért is jó, hogy mindkettőben meg kell mérkőzniük a gárdáknak

 – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában