Visszatért a kapitány

2023.05.24. 20:50

Készül a Loki az Újpest ellen – Dzsudzsák Balázs újra edzésbe állt

Dzsudzsák Balázs a sérülését követően újra mosolyog | Forrás: HAON-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata már nagy erőkkel készül a hétvégi, Újpest elleni összecsapásra. Az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, szombat este 20 órától kezdődő találkozó kétséget kizárólag az idény legfontosabb összecsapása lesz a Loki számára, hiszen a bajnoki dobogó múlik rajta.

Az már sajnos biztos, hogy a DVSC nem számíthat csapatkapitányára, Dzsudzsák Balázsra, aki az elmúlt hétvégén csuklóját törte a Ferencváros elleni bravúros győzelem alkalmával. Történt ugyanis, hogy a debreceni 10-es a vezető gól ünneplése közben a vendégszurkolók felé szaladt, de a gyepről lelépve megcsúszott és elesett. 

 

Dzsudzsák Balázs újra edzésben | Forrás: DVSC

A 109-szeres válogatott játékost a Honvédkorházban látták el, még szombat éjszaka megműtötték. Gyógyulása hosszabb időt vehet igénybe, vagyis a szezonzárón biztosan nem léphet pályára Balázs. Ettől függetlenül a DVSC által közzétett edzésfotók szerint már ott van a többiek között, a keze természetesen gipszben van és láthatóan külön gyakorlatokat végez. A kép hátterében feltűnik Megyeri Balázs is, akit szintén le kellett cserélni az előző fordulóban, őt keringési panasz miatt hozták le hordágyon a pályáról. A kapus azonban Dzsudzsák Balázzsal ellentétben láthatóan civil ruhában ül a pálya szélén, ő még nem tért vissza a többiek közé.

BA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában