Kárai Exclusive Kupasorozat

2023.04.15. 13:21

Vasárnapi ralis gumifüstölés Debrecenben

Az Auchan Szlalomon profik, amatőrök, juniorok és női versenyző is megméretteti magát.

Érdemes tudni, hogy még a verseny napján is lehet nevezni a megmérettetésre

Forrás: Wisemedia-archív

Az elmúlt évhez hasonlóan újra felbőgnek a motorok és füstölnek majd a gumik a debreceni Auchan parkolójában a hét végén: vasárnap 9 órától a Kárai Exclusive Kupasorozat második viadalának ad otthont a hipermarket előtti terület.

Még lehet nevezni

Az Auchan Szlalom elnevezésű autóversenyre a várakozásoknak megfelelően közel nyolcvanan adták le előnevezésüket, köztük a többéves ralis múlttal rendelkező pilóták ugyanúgy, mint az amatőr sofőrök, akik kíváncsiak arra, mire képesek versenykörülmények között. Sőt, lesznek junior résztvevők, valamint női pilótának is szurkolhatnak a nézők. A nevezők kihasználták, hogy bármilyen autóval lehetett jelentkezni, ugyanis köbcentimétertől függően számos kategória várta a részvevőket. 

Érdemes tudni, hogy még a verseny napján is lehet nevezni a megmérettetésre.

Új, technikás pálya

Az Auchan parkolóban tavaly debütált a rali, s olyan nagy sikert aratott, hogy pár hónap elteltével a második versenyt is összehozta a két főszervező, Szikszai Béla és Hunyadi Zoltán. Az idei megmérettetéssel kapcsolatban komoly változtatás 2022-höz képest, hogy vadonatúj nyomvonalú pályán kell bizonyítaniuk a versenyzőknek. A szervezők szerint rendkívül technikás pályán száguldhatnak a pilótáknak, s ez csakis jót jelenthet a közönség számára.

Az Auchan Szlalom elnevezésű autóverseny egész napos szórakozást nyújt versenyzőknek, nézőknek egyaránt, ráadásul a közönség ingyen tekintheti meg a tuningolt négykerekűeket, s nyereményjáték is vár rájuk. Fontos információ a rajongók számára, hogy a szervizpark és a depó is nyitott lesz, így a sportág szerelmesei testközelből nézhetik meg az autócsodákat, s fotózkodhatnak a pilótákkal.

Forrás: Wisemedia-archív

Jótékonykodás

Az eseményen pályára gördül a Drift és a Buggy Taxi, amit részvételi díj ellenében vehetnek igénybe az érdeklődők. A nézőautóztatást jótékonysági céllal rendezik, ugyanis az ebből befolyó összeget a korábbi ralis, Szilágyi Ricsi gyógyítására ajánlják fel a szervezők. Nem árt tudni, hogy az időjárási körülmények nem befolyásolják a viadal lebonyolítását, akár esik, akár fúj a verseny napján, a ralit mindenképpen megrendezik vasárnap. 

A gépátvétel 7 órától lesz, míg az első versenyző 9-kor startol el. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában