Labdarúgás

2023.04.11. 19:59

Kiválóan szerepelnek a DVSC növendékei Görögországban

A csoportkörben minden meccset megnyertek a cívisvárosiak.

Forrás: DVSC

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Vikos Cola Elite Neon Cup-ot Görögország fővárosában, Athénban. A Notthingam Forest lemondta a tornát, így a szervezők egy gyors levélváltást követően a DVSC Labdarúgó Akadémiát választották a neves angol csapat helyettesítőjének. A 32 csapatot felvonultató tornán a görög gigászokon (PAOK, Olympiacos, AEK, Panathinaikos) kívül számos nemzetközileg is ismert klub szerepel, többek között a Juventus, Apoel FC, Helsingor, Aris Limassol, Copenhagen FC, Academica FC, OFI FC, vagy a brazil America Futebol Clube MG – írta a dvsc.hu. 

A debreceni U14-es gyerekek az Akritas K. Nevrokopiou FC, Athens College, Athletico SC csapataival kerültek össze a B jelű csoportban. Az alapszakaszban mindenki játszott egy mérkőzést mindenkivel, majd kieséses rendszerben folytatódtak a küzdelmek a végső helyezésekért. Az U14-es csapat kedd reggel lejátszotta utolsó meccsét is a B csoportban, amelyen az volt a tét, hogy ki folytatja a felsőházban és ki a középmezőnyben, ugyanis a DVSC és az Athens College is 6-6 ponttal állt a csoport élén. A debreceni legények ellentmondást nem tűrően játszottak (5-0) és kapott gól nélkül, 100 %-os teljesítménnyel zárták a csoportot, így jogot szereztek az 1-8. helyért folyó kieséses szakaszhoz. 

A negyeddöntőt kedden délután játszotta a DVSC LA az Olympiacos New York SC ellen, s bár ezúttal kapott egy gólt, magabiztosan, 3-1-re nyert. Garamvölgyi Péter csapata a dán Copenhagen FC együttesével csap össze az elődöntőben. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában