Labdarúgás

2023.04.26. 20:00

Két sima, egy fordított a harmadosztályban

A Loki és a DEAC győzött, a HSE kikapott.

A DVSC (pirosban) győzött, a Hajdúszoboszló (kékben) veszített az NB III. Keleti csoportjának 34. fordulójában

Forrás: Molnár Péter

Mozgamas napjai vannak a harmadosztályú labdarúgó együtteseknek, hiszen sűrű a proggramja az NB III.-nak. A múlt vasárnapi meccsek után mindössze két napja volt pihenni a mezőnynek, mert szerdán már a 34. fordulót bonyolították le a Keleti csoportban is.
Mindhátom vármegyei gárda összecsapása 17 órától kezdődött. A DVSC II. a Tiszafürdet fogadta, és győzte le 2–0-ra Tordai Balázs (58.) és Kozma Bence góljaival. Máté Péter legénységének az első félidőben nem sikerült betalálnia, de szerencsére a fordulás után igen. A kis Loki ezzel utóbbi 6 bajnokiján egy döntetlen mellett ötödik alkalommal győzött.
A DEAC fontos három ponttal tért haza a Pénzügyőr otthonából, 2–1-re nyertek a fekete-fehérek. Sándor Tamás tanítványai sorozatban harmadjára diadalmaskodtak.
Az Aqua-General Hajdúszoboszló hiába vezetett Karacs Péter 39. perceben szerzett találatával a Putnok ellen, a msodik félidőben 12 perc alatt hármat is kapott, így 3–1-re alul maradt az ideiglenesen hazai pályájának számító nyíradonyi stadionban. A fürdővűrosiak zsinorban harmadjára maradtak pont bnélkül a pontvadászatban. 
Folytatás vasárnap a 35. fordulóval, amikor a DVSC II. Sényőre látogat, a DEAC a Tiszaújvárost, míg a HSE az Egert fogadja. MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában