Kézilabda

2023.04.16. 09:08

Négyszázezres büntetést kapott a Loki

Egy négyszázezer forintos büntetés árnyékolja be a Loki március 29-i győzelmét

Forrás: Napló-archív

Az MKSZ fegyelmi tanácsának határozata szerint a DVSC Schaeffler március 29-i, Siófok elleni Magyar Kupa-mérkőzésén a debreceni csapat szurkolói súlyosan becsületsértő, trágár rigmusokkal illették a játékvezetőket és a versenybírókat.

A Magyar Kézilabda Szövetség Etikai és Fegyelmi Bizottságának Fegyelmi Tanácsa négyszázezer forintra büntette a DVSC Kézilabda Kft.-t. 

A határozat indoklása szerint a Hódos Imre Sportcsarnokban március 29-én rendezett DVSC Schaeffler – Siófok KC női Magyar Kupa felnőtt mérkőzésen a hazai szurkolók a mérkőzés során négy alkalommal súlyosan becsületsértő, trágár rigmusokkal illették a játékvezetőket és a versenybírókat.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a jövőben tartózkodjanak a becsületsértő, trágár rigmusok skandálásától a DVSC Schaeffler mérkőzésein - fogalmazott a klubhonlapon a DVSC Kézilabda Kft., amely egyúttal vizsgálja a fellebbezés lehetőségét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában