DEAC

2023.04.11. 11:06

Szerencsétlen mozdulat miatt kellett megműteni a debreceni futsalost

Krascsenics Csilla leghamarabb ősszel juthat szóhoz.

Krascsenics Csilla

Forrás: Napló-archív

A DEAC női futsalosainak idén is van esélyük a duplázásra. Quirikó Vivien tanítványai a bajnokság alapszakaszát megnyerték, míg a Magyar Kupában bejutottak a legjobb négy közé. Sajnos a szezon hajráját nem várhatja teljes kerettel a klub, mivel Krascsenics Csillát nemrég megműtötték, így hosszú kihagyás vár a gólerős játékosra, számolt be a deac.hu. Mint írják, Csicsu még a magyar válogatott egyik találkozóján dőlt ki a sorból.

– Február elején sérültem meg a Szlovénia elleni felkészülési mérkőzésen. A szélen próbáltam megtolni a labdát, aztán egy minimális kontakttól rosszul érkeztem a földre, ennek köszönhetően kiment a jobb térdem. Próbálkoztam különböző kezelésekkel, de nem javult az állapotom, így elkerülhetetlenné vált a beavatkozás, amelyre Budaörsön került sor. Az orvos szerint jól sikerült az operáció, a varratszedés néhány nap múlva lesz, ezt követően kezdhetem a rehabilitációt. Motiváltam várom ezt az időszakot, hiszen minél jobb állapotban szeretnék visszatérni. Úgy kalkulálok, hogy szeptember környékén léphetek újra pályára – nyilatkozta a DEAC kulcsembere, aki a bajnokság első szakaszában 20-szor köszönt be, ezzel a góllövőlista élén végzett.

A Debrecen az alapszakasz utolsó fordulójában, április másodikán a Tolnát fogadta a DESOK-ban. Az összecsapás előtt a játékosok Krascsenics Csillának üzentek.

DEAC Krascsenics Csilla
Forrás: deac.hu

– Aznap eléggé magam alatt voltam, így nagyon jólesett ez a gesztus, amelyből sok erőt meríthetek. Szerintem a lányok idén is megnyerhetik a bajnokságot és a kupát. A Tolna elleni meccs nem úgy sikerült, ahogy tervezték (ellenfelünk 2-1-re nyert – a szerk.), de biztos vagyok benne, hogy kijönnek a gödörből. Amennyiben maximális fordulatszámon pörög a csapat, szerintem senki sem tudja megállítani – mutatott rá gólvágónk, aki megígérte, hogy az idény hajrájában a lelátóról fog szurkolni a csapattársainak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában