Vízilabda

2023.03.03. 16:41

Sok múlik a debreceniek hétvégi rangadóján

Az OB1/B. egyik, ha nem a legjobb formájában lévő együtteséhez látogat a hétvégén a DVSE-Master Good, amely a hatodik Ybl WPC vendége lesz a bajnokság 20. játéknapján.

Forrás: Nagy Anita-archív

Nem kérdés, hogy a debreceniek az utóbbi hetek talán legnagyobb kihívása előtt állnak, amely ráadásul komoly téttel is bír a feljutásért zajló menetelésben. Ha ugyanis Az Ybl elleni degenbeli találkozót behúzzák a mieink, nyolc pontos előnnyel érkezhetnek a másodosztály végjátékába az Invictus és az ASI csapatával szemben. Ehhez viszont szombaton a legjobb formára lesz szükség a fővárosiak ellen.
Az Ybl ugyanis egészen káprázatos formában van. Az együttes legutóbbi kilenc(!) bajnokiját egyaránt megnyerte, olyan skalpokat begyűjtve, mint az Invictus (10-8 otthon) és az ASI (10-12) idegenben. Hétvégi ellenfelünk legutóbb november 26-án a Cegléd ellen kapott ki hazai medencében, azóta viszont hibátlanul menetel az OB1/B.-ben.
„Meglehetősen erős ellenfél otthonába látogatunk. 

Eddig is jó erőt képviselt az Ybl és még erősödött is az őszhöz képest, hiszen érkezett hozzájuk egy erős center Tóth Kristóf személyében.

 Készültünk rájuk, sokat videóztunk a héten, a srácok jó munkát végeztek. Habár néhány kisebb sérülés és betegség is tizedelt minket a héten, a három pontért utazunk a fővárosba.” – nyilatkozta a találkozó előtt Kádár Kálmán vezetőedző.

Az Ybl WPC–DVSE-Master Good bajnokit szombaton délelőtt fél 12-től játsszák a Komjádiban – számolt be a klub honlapja

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában