Salakmotor

2023.03.08. 21:57

Nicki Pedersen is motorra ül Debrecenben!

A tervek szerint Pedersen csütörtökön magára ölti a kevlár ruháját

Forrás: Boros Norbert

Amint arról a Hajdú Online már beszámolt, a dán salakmotoros válogatott keddtől Debrecenben edzőtáborozik. A „dán dinamitok” szakmai irányítója, Nicki Pedersen és segítője, Henrik Møller tizenegy vaspapucsos felkészülését irányítja a Perényi Pál Salakmotor Stadionban.

Az edzőtábort szervező egyesület, a SpeedWolf Debrecen a hivatalos Facebook oldalán közölte, hogy a tréningek során a háromszoros egyéni világbajnok olyannyira kedvet kapott a motorozáshoz, hogy a cívisvárosba szólította a szerelőit, akik a felkészített GM-ekkel már el is indultak a dániai Middelfartból. A tervek szerint Pedersen csütörtökön magára ölti a kevlár ruháját, hogy a júniusi súlyos sérülését követően először motorra üljön. 

A sportág egyik legsikeresebb alakjának pályára való visszatérését a szurkolók is megtekinthetik, a csütörtöki tréning 12 órától látogatható a nagyközönség számára.

A SpeedWolf Debrecen a nagy érdeklődésre való tekintettel, közönségtalálkozót szerveznek Nicki Pedersen Debrecenben címmel, aminek az Aquaticum Hotel ad otthont március 9-én, csütörtökön 19 órától. Az eseményen Boros Norbert, a Salakszórók.hu főszerkesztője faggatja majd a speedway egyik legkarakteresebb alakját. A közönségtalálkozóról részleteket a SpeedWolf Facebook oldalán találhatnak az érdeklődők. 

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában