Futsal

2023.02.03. 16:04

Felépült gólvágója is segítheti a DEAC-ot

Quirikó Vivien szeretné, ha csapata megszilárdítaná vezető helyét a tabellán.

Krascsenics Csilla felépült sérüléséből, így ismét számíthat góljaira a DEAC

Forrás: Czinege Melinda

A DEAC női futsalosai a budaörsieket fogadják a DESOK-ban az NB I. 15. fordulójában. A szombaton 17 órakor kezdődő meccset nyugodtan nevezhetjük a játéknap rangadójának, mivel az éllovas a negyedik helyezettet látja vendégül. Quirikó Vivien tanítványai ebben a szezonban már kétszer találkoztak a Budaörssel: a szeptemberi meccs 3–3-as döntetlennel zárult, míg novemberben a 4–2-es győzelmükkel begyűjtötték a három pontot idegenben.

Quirikó Vivien
Forrás: Molnár Péter

– A győzelem a célunk, szeretnénk megszilárdítani a tabellán elfoglalt első helyünket – szögezte le portálunk megkeresésére Quirikó Vivien, a gárda vezetőedzője. – Nem számítunk könnyű meccsre, a Budaörs jó erőkből áll. Van néhány olyan játékosa, aki egyénileg kifejezetten veszélyes, az ő semlegesítésük kulcskérdés lesz – hívta fel a figyelmet. 

Egy nagy visszatérője lesz a hazaiaknak: a sérülésből felépült Krascsenics Csilla tudja vállalni a játékot, ám Csepregi Gabriella továbbra sem állhat az egyetemisták rendelkezésére. 

– Az elmúlt hétvégén válogatott-összetartás volt, ahol két nap alatt négy edzés szerepelt a programban, a klubunkat 8 játékos képviselte. Érződött a lányokon a fáradtság, éppen ezért hétfőn egy regeneráló tréninget tartottunk, de szerdától belevágtunk a munkába – nyilatkozta Quirikó Vivien.

A DEAC–Budaörs mérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók, az összecsapást a klub a YouTube-csatornáján élőben közvetíti majd. 

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában